barbecue-bbq-beef-1105325
header

AUSTRALISCH ETEN

AUSTRALISCH ETEN IN UTRECHT

Bij De Rode Vosch kun je heerlijk Australisch eten. Maar wat is Australisch eten nu precies? De oorspronkelijke Australische keuken behoort tot die van de Aboriginals. Dit eten bestaat vooral uit ‘bush tucker’ ofwel ‘eten dat de woestijn je biedt‘.

Mod Oz
Het huidige Australische eten is een spannende mix van smaken en invloeden van over de hele wereld. Ook wel ‘Mod Oz’ genoemd. Een mix van verschillende invloeden die zorgen voor verrassende gerechten. Een goed voorbeeld hiervan is ‘kangaroo sashimi’, verkrijgbaar in ons restaurant. Dit bestaat uit dunne plakjes (rauw) kangoeroe vlees, met een Aziatische dressing en hazelnoten.

Barbie
Waar je bij Australisch eten natuurlijk ook aan denkt, is de bereiding op de ‘barbie’, ofwel de barbecue. Het grillen van vlees en vis in de buitenlucht samen met familie en vrienden hoort bij de Australische ‘way of life’.
Bij De Rode Vosch grillen we ons vlees dan ook op een lava-grill om het die typische ‘barbie’-smaak mee te geven.

Australische dranken
Uiteraard hoort bij dat lekkere Australische eten ook Australische dranken.
Je kunt bij ons kiezen uit een grote selectie Australische wijnen, 10 Australische bieren, diverse cocktails en Australische frisdranken. Onze medewerkers adviseren je graag welke drank bij welk gerecht past. Cheers!

Ook genieten van Australisch eten, in die typische ‘no-worries’ style?
Reserveer dan een tafel!

VIDEOIMPRESSIE

  Reserveren