slide

Over De Rode Vosch

HEY MATE! Aussie gastropub De Rode Vosch is Utrechts greatest hotspot for Aussie food, wines, beers & cocktails. Laid back, relax & Enjoy! CHEERS!

In De Rode Vosch waan je je in modern Australië! Voor mensen die Australië bezocht hebben zal een bezoek aan De Rode Vosch een feest der herkenning zijn! Australië (nog) nooit bezocht? Dan maak je hier kennis met de Australische keuken in een typisch Australische sfeer, let your dream come true!

De Australische keuken kenmerkt zich door het ruime aanbod van vlees en vis, bereid op de barbecue. Wij bereiden het vlees op de lavagrill om het die typisch Australische smaak mee te geven.

Omdat we de porties serveren ter grootte van een voorgerecht, kun je gedurende de avond meerdere gerechtjes proeven & delen met elkaar om zo de hele Australische keuken te leren kennen, al dan niet gecombineerd met een Australisch wijntje of biertje. Wil je echt kennismaken met ons restaurant? Kies dan voor onze High Wine! Bij de High Wine proef je 4 van onze exclusieve Australische wijnen en daarbij worden in 2 gangen hapjes geserveerd.

Met een grote selectie Australische wijnen, heerlijke Aussie beers en te gekke cocktails dé perfecte plek voor een avond genieten in de Utrechtse binnenstad.

Onze upperroom is apart af te huren voor groepen tot maximaal 25 personen voor private dining, besloten feestjes, vrijgezellendagen of borrels.

Het monumentale pand van De Rode Vosch is destijds opgeleverd in 1619 en ligt in het centrum van Utrecht aan het begin van de Voorstraat, schuin tegenover de Neude. Het pand is gerenoveerd en nu een prachtige mix van oud&nieuw. Tijdens de verbouwing zijn er fundamenten gevonden uit 1480, maar niemand weet uit welk jaar het pand exact stamt. Wel is bekend dat het pand oorspronkelijk ‘D’coninck van Poortugael’ heette. Een authentiek, monumentaal Utrechts pand gecombineerd met het Australië van deze tijd maakt het een uniek geheel en zeker een bezoek waard!

Kortom wij heten je van harte welkom bij De Rode Vosch voor een avond Australisch genieten!

Cheers!
Namens het team van De Rode Vosch

Ons team

 • Loes
  Loes
  • Xander
   Xander
   • Matthew
    Matthew
    • Michiel
     Michiel
     • Andrew
      Andrew