© Ruben May

Restaurant Utrecht

Zoek je een restaurant in het centrum van Utrecht? Dan heb je die nu gevonden. De Rode Vosch is een Australisch restaurant in Utrecht waar je kunt genieten van bijzondere gerechten en dranken.

Het restaurant is gevestigd in een authentiek, monumentaal pand in centrum Utrecht. Het pand is gerenoveerd en nu een prachtige mix van oud en nieuw. Tijdens de verbouwing van het restaurant zijn er fundamenten gevonden uit 1480, maar niemand weet uit welk jaar het pand exact stamt.

Ons concept

In ons Australisch restaurant hebben de gerechten de grootte van een voorgerecht. Zo kun je gedurende de avond meerdere gerechten delen en proeven.
Wanneer je aan de Australische keuken denkt, denk je aan de barbecue. Het vlees bereiden we op de lavagrill om het die typische barbecue smaak mee te geven.

Utrecht is rijk aan restaurants waar je heerlijke wijnen en bieren kunt drinken. De Rode Vosch is echter het enige restaurant in Utrecht waar je kunt kiezen uit maar liefst 40 Australische wijnen en 10 Australische bieren. Uiteraard ontbreken de cocktails ook niet. Daarnaast vindt je in ons restaurant enkel Australische frisdranken.

Onze medewerkers adviseren je graag welke drank bij welk gerecht past. Cheers!

Impressie