De 5 beste gin tonic bars in Australië

 In Geen onderdeel van een categorie, Nieuws

Bij De Rode Vosch zijn we gek op gin tonics. Uiteraard met een Australische twist. Want ook in Australië is de gin tonic onverminderd populair. Mocht je binnenkort naar Australië afreizen, is het natuurlijk super leuk om een Australische gin tonic bar te bezoeken.
Wij hebben alvast 5 van de beste gin tonic bars voor je op een rijtje gezet.

Gin Palace – Melbourne

Tja, met zo’n naam moet het wel goed zitten
natuurlijk.
De Gin Palace is opgemaakt in ‘speakeasy’ stijl, met anonieme dubbele deuren waarachter een zeer populaire bar schuilgaat. Met een groot scala aan Australische en buitenlandse gins, weten de bartenders altijd wel een perfecte gin tonic voor je te maken.

The Barber Shop – Sydney

Overdag is The Barber shop letterlijk een kapperszaak. ‘s Avonds transformeert het tot een vintage stijl gin cocktailbar. Deze bar mocht zich in 2016 en 2017 gin bar van het jaar noemen in Australië. Liever zelf wat mixen? Ze hebben ook zo’n 600 soorten gin te koop, so take your pick..  

Ezra Pound – Perth 

“Our aim is to reward those who venture into Northbridge to find us.” Geïnspireerd door de tijd van de drooglegging in Amerika toen alcohol verboden was, en de barretjes verborgen, moet je je best doen om Ezra Pound te vinden. De vintage stijl zet zich voort in het meubilair, de oude foto’s aan de wand, en je bier dat je geserveerd krijgt met een papieren zak omheen. Uiteraard hebben ze ook hier een ruime keuze in de lekkerste gin tonics.

The Trader bar – Darwin

Een eigentijdse cocktailbar, gevestigd in een oud Darwin huis. Met hun verleidelijke cocktails gecombineerd met een kaasplankje dat een lust voor het oog is, lijkt The Trader bar snel een thuis voor diegenen die een bezoek brengen.

Dutch Courage – Brisbane

De naam Dutch Courage is te danken aan het feit dat gin zijn oorsprong kent in Nederland. Verder is er weinig ‘Dutch’ aan deze bar. De inrichting doet denken aan een tropische safari-tent. Je kunt er ook een hapje eten.

Alvast in de stemming komen? Bij De Rode Vosch schenken we onze gin tonics altijd met een Australische twist. Enne, iedere donderdag, vrijdag en zaterdag hebben we happy hour om 22.00 uur. Cheers mates!